Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امیر دریادار حسین خانزادی صبح پنجشنبه در مراسم الحاق دو زیردریایی غدیر در منطقه یکم امامت نداجا با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش نقش تعیین کننده ای در جنگ هشت سال دفاع مقدس ایفا کرد، بیان داشت: رژیم بعثی عراق در هشت سال دفاع مقدس گمان می کرد با کمترین زمان می تواند جشن پیروزی خود را در پایتخت برگزار کند اما نیروهای دریایی در همان ابتدای جنگ توانستند به مدت ۳۴ روز نیروهای عراقی را در پشت دروازه های خرمشهر نگهدارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانزادی با بیان اینکه اکنون ۴۰ سال است که تحریم ها بر ملت ایران وارد شده است، عنوان کرد:  با تمام تحریم هایی که دشمن بر ایران وارد کرده است هیچ گاه با کمبود و بحران مواجه نشدیم و توانستیم در عرصه های مختلف پیروز و سربلند باشیم.

وی به توطئه های دشمنان در سالهای بعد از پیروزی انقلاب اشاره کرد و افزود: انحراف یا توقف مسیر انقلاب ایران، هدف مستکبران از چهل سال پیش تا امروز است، اما با تدابیر مقام معظم رهبری و امام راحل هرچه جلو آمدیم ریشه‌های انقلاب محکم‌تر و مردم منسجم‌تر شدند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در ۳۱ شهریور ۵۹ استکبار جهانی یک جنگ نیابتی را از طریق رژیم بعثی عراق علیه ایران اسلامی آغاز کرد. پشت پرده این جنگ، یک جنگ بسیار بزرگ ایدئولوژیک و اقتصادی بود.

وی اضافه کرد: آن زمان همه کشورهایی که در منطقه ما تحت‌الحمایه استکبار جهانی بودند، پشت سر ارتش بعثی قرار گرفتند، آنها خیال می‌کردند با توجه به انقلاب تازه رخ داده در کشور، ساختارها و نهادهای ایران علی‌الخصوص در بخش نظامی با تغییرات زیادی مواجه بوده و هنوز توانایی لازم را به دست نیاورده است. دشمن بعثی خیال می‌کرد یک روزه می‌تواند خرمشهر و آبادان را تصرف کند و سه روزه خوزستان را اشغال کند اما شور و شعور رزمندگان ما این اجازه را به آنها نداد.

وی با بیان اینکه امروز مناطق دریایی تحت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران به طور کامل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند، اظهارداشت: در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران از نیروهای دریایی قدرتمند ارتش و سپاه برخوردار است که به طور همزمان و در تعامل یا هم امنیت مناطق دریایی کشور را در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان برقرار می کنند.

دریادار خانزادی با بیان اینکه ناوهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در خلیج عدن و به منظور حمایت از کشتی ها در مقابل حملات دزدان دریایی حضور داشتند، اظهارداشت: ۵۷ ناوگروه ایران در منطقه اقیانوس هند حضور داشتند یعنی به طور میانگین هر ساله ۶ ناوگروه به این منطقه اعزام می شد. بنابراین باید گفت تحریم برای ایران شوخی است.

وی خاطرنشان کرد: دهه سوم انقلاب دهه ساخت شناورهای رزمی و تجهیزات نظامی سطحی و زیرسطحی است. در این دهه شاهد نمود خودکفایی در تسلیحات نظامی و رزمی هستیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: فرآیند ساخت و ساز تجهیزات و ادوات که سالهاست در نیروی دریایی آغاز شده و وزارت دفاع به خوبی از آن حمایت می کند، به صورت سریالی ادوات مورد نیاز را در اختیار ما قرار می دهد.

دریادار خانزادی اظهارداشت: زمان الحاق ناوشکن جماران به ناوگان دریایی ارتش جمهوری اسلامی غیر از کشورها باور این تکنولوژی و توانمندی را در ایران نداشتند. برایشان سخت بود قبول کنند که ایران توانایی ساخت ناوشکن با قابلیت حمل بالگرد و شلیک انواع موشک های پیشرفته را داشته باشد.

وی با اظهار اینکه ساخت ناوشکن اول کمی زمان برد اما فروندهای بعدی سرعت پیدا کرد، ابرازداشت: در ادامه ناوشکن جماران که از کلاس ناوشکن های موج هستند، ناوشکن سهند به زودی به نیروی دریایی جمهوری اسلامی تحویل خواهد شد و این ناوشکن به دست صنعتگران نیروی دریایی ساخته شده و کاملا بومی است.

به گفته امیردریادار خانزادی، ناوشکن سهند قابلیت حمل بالگرد و انواع تجهیزات و تسلیحات را دارد و بدنه این ناوشکن با سایر ناوشکن ها تفاوت دارد و کمک می کند که بازتاب راداری کمتری داشته باشد و در مجموع رانش آن کمی تغییرات ایجاد شده است.

وی افزود: علاوه بر ناوشکن سهند، اولین زیردریایی بومی کلاس فاتح را خواهیم داشت که طی ماه های آینده به نیروی دریایی ملحق خواهد شد. فاتح برای تهدیدات فرامنطقه‌ای یک سوپرایز و غافلگیری خواهد بود و منتظر الحاق این زیردریایی به نیروی دریایی جمهوری اسلامی باشند.

امیردریادار خانزادی تاکید کرد: امروز این ظرفیت را داریم که در بازه زمانی کمتر از دو سال ناوشکن بسازیم و تلاش می کنیم به زیر یک سال کاهش دهیم و قطعا ناوگان نظامی بومی ایران به طور صد در صدی در داخل ایران ساخته می شود.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۲۹۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی از آمادگی ناوگان ملی برای توسعه حمل‌ونقل بار صادراتی به قاره آفریقا خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، امیر بیات با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب و ابلاغ سیاست‌های توسعه دریامحور اظهار کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در این راستا اقدامات متعدد و وسیعی در راستای توسعه تجارت با کشورهای آفریقایی انجام داده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون خطوط مستقیم و غیرمستقیم کشتیرانی به شرق، شمال و غرب آفریقا فعال ‌است، افزود: در شرق به ویژه کشورهای کنیا، تانزانیا و زنگبار خطوط مستقیم هم اکنون در حال خدمات رسانی به بازرگانان هستند؛ ضمن اینکه در شمال نیز به بنادر کشورهای لیبی، مراکش و الجزایر خطوط مستقیم فعال هستند در غرب آفریقا به سبب حجم کمتر بار از فیدرهای بین‌المللی برای رساندن بار استفاده می‌کنیم.

وی یادآور شد: در کنار ایجاد این خطوط کشتیرانی، دفاتر منطقه‌ای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز در کشورهای یادشده، راه‌اندازی شده‌اند که وظیفه آنها ضمن ارائه خدمات به شناورهای کشتیرانی توسعه ارتباطات تجاری بین کشورهای آفریقایی و جمهوری اسلامی ایران است.

معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی‌ ایران با دعوت از بازرگانان ایرانی برای بهره‌مندی از خدمات یاد شده، تصریح کرد: گروه کشتیرانی هم اکنون با ایجاد شبکه DOOR TO DOOR آمادگی دارد کالای صادراتی را با استفاده از حدود 1500 دستگاه انواع واگن و 150 دستگاه کامیون کشنده خود، از محل تولید تا مقصد نهایی حمل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتش به خودکفایی در ساخت تجهیزات و ادوات رسیده است
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می‌شود
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می شود
  • جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده
  •  آماده‌ شدن آمریکا برای حمله گسترده به یمن/ حمله یمن به ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی/ برگزاری رزمایش دریایی 9 روزه ارتش چین/  اعلام نقض حقوق بشر توسط پنج واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا
  • طوفان الاقصی| حمله ارتش یمن به دو ناوشکن آمریکایی و یک کشتی اسرائیلی